top of page
Palvelumme

Hoidamme kodit ja toimistot kuntoon laajalla rintamalla, sekä tuomme palvelumme kotiisi ja toimistollesi aina silloin, kun niitä tarvitset.

Tarjoamme laadukasta, henkilökohtaista, ripeää ja tehokasta palvelua,

tutustu palveluihimme ja kysy lisää tarvittaessa! 

KODINHOITO & SIIVOUS
 

 

Yhteistyö alkaa aina arviointikäynnillä, jonka teemme kohteisiin MAKSUTTA. Tämän jälkeen siivoamme kotinne tai hoidamme muut kodinhuoltoon liittyvät asiat kirjallisesti sovitulla tavalla.

 

Kotisiivous ja kodinhoitopalvelut on mahdollista tilata joko yksittäisinä palvelukertoina tai tekemällä palvelusopimuksen, ihan miten itse haluat. Yksittäiset siivouskerrat laskutetaan heti siivouksen jälkeen, palvelusopimusasiakkaita veloitamme jälkikäteen kerran kuukaudessa.

 

Kodinhoitopalveluumme kuuluvat mm. seuraavat kotityöt:

 • Kotisiivous (kerta-, viikko- ja suursiivoukset)

 • Silityspalvelut

 • Ikkunoiden pesut

 • Piha- ja puutarhatyöt

 • Sovitusti kaikki muutkin kodin työt

 • Muutto- ja raivaussiivoukset

Tarjoamme kaupassakäyntiapua sekä asiointiapua

 

Palvelumme on tarkoitettu lähinnä yksityishenkilöille, jolloin verovähennysoikeus on 60%. Katso lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

JÄRJESTÄMISPALVELU
Kotona / toimistolla
 

Olemme aloittaneet uuden toimialan yrityksessämme, järjestämispalvelun.

Ovatko kodin kaapit sekaisin ja aivan liian täynnä tavaraa? Tuntuuko ettei mitään löydy? Ovatko paperit sekaisin tai epäjärjestyksessä? Nyt olemme päättäneet avustaa asiakkaitamme myös näkymättömien siivouskohteiden järjestelemisessä;

 

Järjestämme mm.

 • kaapit

 • laatikot

 • hyllyt

 • varastot

 • parvekkeen

 

Toimintamme perustuu siihen että käymme ensin läpi asiakkaan kanssa yhdessä siivottavan paikan niin, että asiakas kertoo, mitkä tavarat / paperit jne. ovat sellaisia joita ei enää tarvita (voi toimittaa esim. kirpputorille tms. miten asiakas itse haluaa). Tämän jälkeen järjestämme ko. kohteen asiakkaan toiveen mukaisesti niin että tavarat löytyvät järkevästi. Työn voi tehdä joko asiakkaan kanssa tai asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

 

Hinta järjestelypalvelulle on sama kuin perussiivouksellekin, 49,00 € / hlö / h (sis. matkakulut), josta saatte normaalin kotitalousvähennyksen.

Kodinhoitopalveluiden hinnasto

Hintamme on helppo muistaa. Oli kyse sitten suursiivouksesta, ikkunoiden pesusta, kaupassa käynnistä tai nurmikon leikkaamisesta, veloitamme aina saman tuntihinnan: 49,00 € / h / henkilö (sis. alv.)


Hinta on voimassa ma-pe klo. 7-16, illoista ja viikonlopuista sovitaan hinta erikseen.

Palveluitamme voi tilata joko yksittäisinä palvelukertoina tai tekemällä palvelusopimuksen. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme ja hinnoistamme, ota yhteyttä vaikka yhteydenotto-lomakkeella.

 

Palvelumme on tarkoitettu lähinnä yksityishenkilöille, jolloin verovähennysoikeus on 60%. Lue lisää kotitalousvähennyksestä TÄÄLTÄ

bottom of page